Skybasert medlemskap, givertjeneste og nettsider for din menighet

En skybasert integrert løsning

Mange menigheter har kompliserte konstellasjoner av datasystemer uten at de kanskje er klar over det. Med Cornerstone samles alle disse på ett sted.

ChromeiPad
Oversiktlig & trygt

Medlemskap

Nå kan du bruke din kirkebok til kommunikasjonen med medlemmene, men også for å registrere andre kontakter, nye besøkere, eller aktiviteter i menigheten.

Les mer
Effektivt & kraftfullt

Givertjeneste

Fullt automatisert Nets-integrasjon for AvtaleGiro og giro med KID. Stripe-integrasjon for både enkeltgaver og fast givertjeneste via kort.

Les mer
Kommunikativt & tydelig

Nettsider

Vi har laget en pakkeløsning for menighetene. Her kan du presentere menigheten, laste opp prekner, vise gudstjenestekalenderen, integrere med administrasjonsløsningen for givertjeneste mm.

Les mer
K
Daglige brukere
 
M
Kroner gjennom plattformen
K
Finansielle transaksjoner gjennom plattformen
K
Daglige e-post nyhetsbrev sendt ut på det meste
 

6 minutter

Se på en videodemonstrasjon av folk-modulen som er sentral ift fundraising, medlemshåndtering og flere andre moduler i Cornerstone.

Hva sier Cornerstones brukere?

Olav Rønhovde

Skreddersydd for våre behov som menighet.

Olav Rønhovde Hovedpastor i Credokirken
Thomas Rake

Utrolig kjekt for oss å jobbe sammen med Cornerstone/Kommunion! De forstår hva kirker er og leverer skreddersydde tjenester og produkter til vårt behov.

Thomas Rake Pastor i bedehuskirken
Benjamin Jensen

Cornerstone har hjulpet oss med en god oppdatering av vårt medlemsarkiv og gitt oss som menighet mange nye og flotte verktøy for å kunne møte fremtidens utfordringer. Vi er veldig fornøyd med både programvare og den gode kundestøtten.

Benjamin Jensen Hovedpastor i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen
Karl Anders Ellingsen

Metodistkirken valgte Kommunion som vår partner for nettsider lokalt og sentralt. Det er vi godt fornøyd med i dag. Skal jeg trekke frem en ting som har vært spesielt positivt, vil det være den dyktige kundestøtten som er tilgjengelige for alle de frivillige som arbeider med nettsidene.

Karl Anders Ellingsen Nettansvarlig for Metodistkirken i Norge
Kåre Skuland

Det er en lettelse å kunne registrere barna fort og effektivt når de kommer inn til Gudstjeneste - bare med noen få tastetrykk på en App. Supert! [Når det trengs kundestøtte,] er det fint å kunne snakke med nordmenn som kjenner menighetsliv godt, og har den tekniske kompetanse til å fikse problemet.

Kåre Skuland introduserte Cornerstone i barnearbeidet i Jesus Church
Rune Fridell

Som pastor i Misjonskirken Askim brukte jegCornerstones medlemshåndtering i flere år. Det holder orden på alle kontakter, medlemmer, ledere i alle menighetens aktiviteter. I barne- og ungdomsarbeidet er det et godt verktøy til å holde orden på fremmøte ved hjelp av en App på mobiltelefonen. Kommunikasjon med menighetens medlemmer og møtebesøkende er veldig enkelt enten via SMS eller e-post. Med Cornerstone medlemshåndtering er man alltid oppdatert på en enkel måte.

Rune Fridell Tidl. hovedpastor i Askim Frie Misjonsmenighet
Espen Øvergaard

Kommunion gir kirker og frivillige organisasjoner en moderne løsning for medlemsregistrering, oppfølging og kommunikasjon. De fleste andre løsningene er laget for organisasjoner som har andre mål og prosesser - Kommunion kjenner vår "business". De reduserer den administrative belastningen, og lar oss kommunisere effektivt. Kommunion snakker med oss, og responderer raskt på våre behov.

Espen Øvergaard follow, leder for Misjonsforbundets menighetsplanting i Follo
Erik Andreassen

Med Kommunion har vi fått en samarbeidspartner med gode verdier, som vil hjelpe oss som menighet til å lykkes bedre. Cornerstone er et fremtidsrettet system som bidrar til bedre medlemshåndtering, og folka i Kommunion er gode på oppfølging og dessuten åpne for innspill. Anbefales.

Erik Andreassen Hovedpastor i Oslo Misjonskirke Betlehem
Håkon Sigland

Det Norske Baptistsamfunn er et kirkesamfunn med i underkant av 100 menigheter. Vi trengte et nytt felles medlemssystem, og etter en vurdering falt valget på Kommunion. Løsningen basert på Cornerstone-plattformen utpeker seg ved brukervennlighet og tiltalende design, og svært lav terskel for nye (og til dels uerfarne) brukere for å tilegne seg de grunnleggende ferdighetene man trenger for å operere systemet. Utviklingsteamet var service-minded, imøtekommende og raske til å tenke ut løsninger på f.eks sikkerhet og tofaktorautentisering, som var svært viktig for oss. Vi er helt nye kunder, men så langt har våre forventninger blitt oppfylt. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet!

Håkon Sigland Administrasjons- og økonomileder, Det Norske Baptistsamfunn

Andre nøkkelfunksjoner

Cornerstone kan brukes til å bygge alt fra en enkel nettside til en komplett administrasjons- og kommunikasjonsløsning for en nasjonal organisasjon med regionale ledd og lokale grupper. Her er flere nøkkelfunksjoner.
 

Registrering av oppmøte

Med Cornerstone appen kan du på en enkel måte registrere oppmøte på dine arrangementer.

 

INTERAKTIVE KART

Basert på adresse, kan du enkelt få en oversikt over hvor dine medlemmer bor og gjøre strategiske valg basert på denne visualiseringen. Se vårt kundekart under.

 

Epost & SMS

Meldingsmodulen gjør det mulig for deg å velge ut en spesifikk gruppe mennesker for masseutsendelse av epost eller SMS. Teknologien som brukes for å sende ut epost er av høyeste kvalitet.

 

Nettverk

Cornerstone bruker flere mekanismer for å oppretteholde et nettverk av løsninger. Du kan sentralt administrere flere websider, intranett, fundraisingsider og medlemshåndterings systemer.

 

Integrert folkefinansiering

Folkefinansiering (crowdfunding) finnes i dag kun som separate programmer. Cornerstone har en komplett løsning for dette som kan brukes sammen med dine oppsett for fundraising og kommunikasjon.

 

iOS og ANDroid APP

Med vår app kan du raskt og enkelt registrere nye mennesker eller få tilgang til kontaktinformasjon. Du kan ta bilde av dine nye kontakter, filtrere dem gjennom grupper, registrere oppmøte eller bruke en innebygget quiz for å enklere lære navnene til dine medlemmer.

Nesten 500 menigheter bruker Cornerstone i Norge

Kartet er generert automatisk fra vår Cornerstone kundedatabase, samtidig beskyttes den nøyaktige plasseringen og identiteten til de lokaliserte objekter som skal vises på et offentlig nettsted.

Kontakt oss - menighet