Administrasjon av givertjenesten

Fullt automatisert Nets-integrasjon for AvtaleGiro og giro med KID. Stripe-integrasjon for både enkeltgaver og fast givertjeneste via kort.

Cornerstone har lenge vært et solid verktøy for givertjeneste i både menigheter og organisasjoner. Flere titalls millioner kroner er så langt samlet inn, og mengden faste avtaler som administreres av systemet øker for hver uke som går. Cornerstone støtter selvsagt Avtalegiro og vanlig giro med KID i tillegg til mer moderne betalingsmetoder via mobil og kort. Cornerstone kommuniserer med Nets (banken) uten at bruker trenger å foreta seg noe som helst. Nå kan faktisk giverne signere en giveravtale elektronisk (Avtalegiro eller kort) og bli registrert i databasen. Dernest vil alle gaver bli trukket automatisk. Menighetens administrasjon trenger faktisk ikke å involveres en eneste gang. I tillegg til digital signering støtter selvsagt Cornerstone også at avtale om Avtalegiro kan signeres på papir. Vi kan også generere flotte gavegiroer med eller uten KID. Både med avtalegiro og KID vil alle betalinger oppdateres i Cornerstone helt av seg selv. Ingen betalingsfiler å laste ned for dere.

En annen spennende nyvinning det siste året har vært implementasjonen av betalingsmetoden Stripe. Dette gir deg mulighet for å motta betalinger på alle kjente kredittkort. Stripe er lett å sette opp og krever ikke noe oppstartsgebyr. Betalingene vil da automatisk registreres i Cornerstone, og pengene overføres enkelt til din konto.

Forøvrig, hvis menigheten har foreninger og aktivitetslag som praktiserer medlemskontingent, kan Cornerstone produsere fakturaer med KID på en slik måte at nettbanken vil tilby overgang til Avtalegiro helt automatisk. Dette gjelder selvsagt også ved gavegiroer.

Cornerstone produserer skattefradragsrapport for Altinn, og vi tilrettelegger rapporteringen til PSGS for pinsemenigheter.

Kontakt oss - menighet