Skybasert organisasjonssystem

En skybasert integrert løsning

Mange organisasjoner har kompliserte konstellasjoner av datasystemer uten at de kanskje er klar over det. Med Cornerstone samles alle disse på ett sted.

ChromeiPad
Oversiktlig & trygt

Medlemskap

Cornerstone medlemshåndtering er skalerbart og kan brukes til alt fra små lokallag som et barnekor og opp til organisasjoner på et nasjonalt nivå med hundretusener av medlemmer.

Les mer
Effektivt & kraftfullt

Fundraising

Fullt automatisert Nets-integrasjon for AvtaleGiro og giro med KID. Stripe-integrasjon for både enkeltgaver og fast givertjeneste via kort.

Les mer
Kommunikativt & tydelig

Nettsider

Økosystemet har et CMS-/presentajonslag som integrerer alle modulene Cornerstone består av. Hundrevis av vinduer, eller widgets, er tilgjengelige og kan bli plassert med enkelt ved å dra og slippe dem på nettsiden din.

Les mer
K
Daglige brukere
 
M
Kroner innsamlet gjennom plattformen
K
Finansielle transaksjoner gjennom plattformen
K
Daglige e-post nyhetsbrev sendt ut på det meste
 
Få et inntrykk av Cornerstone på

6 minutter

Se på en videodemonstrasjon av folk-modulen som er sentral ift fundraising, medlemshåndtering og flere andre moduler i Cornerstone.

Hva sier Cornerstones brukere?

Hermund Haaland

Endelig har vi fått på plass et sømløst system som både gir oss oversikten og verktøyene vi trenger for å ivareta våre partnere og til å vokse videre.

Hermund Haaland Utviklingsleder i tankesmien Skaperkraft
Leif Gunnar Vestbøstad Vik

Cornerstone er fleksibelt i forhold til å teste ut ulike medlemsmodeller. Det er enkelt å administrere av oss i staben, og det gir oss mestringsfølelse når vi ser at antall nye medlemmer øker og kontingenten blir betalt.

Leif Gunnar Vestbøstad Vik Daglig leder i Barnevakten
Håkon Sigland

Løsningen basert på Cornerstone-plattformen utpeker seg ved brukervennlighet og tiltalende design, og svært lav terskel for nye (og til dels uerfarne) brukere for å tilegne seg de grunnleggende ferdighetene man trenger for å operere systemet.

Håkon Sigland Administrasjons- og økonomileder, Det Norske Baptistsamfunn
Leif Ingvald Skaug

Jeg har brukt Cornerstone i mange år til flere ulike prosjekter og samlet inn nesten 2 millioner kroner på deres crowdfundingplattform

Leif Ingvald Skaug muskathlon.gift
Wenche Madsen Eriksson

Vi bruker web-basert programvare for saksbehandling fra Kommunion. Vi har over 700.000 navn i databasen og sender ut omtrent 200.000 fakturaer gjennom systemet hvert år.

Wenche Madsen Eriksson Økonomisjef, Oslo Kommune, Gravferdsetaten

Andre nøkkelfunksjoner

Cornerstone kan brukes til å bygge alt fra en enkel nettside til en komplett administrasjons- og kommunikasjonsløsning for en nasjonal organisasjon med regionale ledd og lokale grupper. Her er flere nøkkelfunksjoner.
 

Registrering av oppmøte

Med Cornerstone appen kan du på en enkel måte registrere oppmøte på dine arrangementer.

 

INTERAKTIVE KART

Basert på adresse, kan du enkelt få en oversikt over hvor dine medlemmer bor og gjøre strategiske valg basert på denne visualiseringen. Se vårt kundekart under.

 

Epost & SMS

Meldingsmodulen gjør det mulig for deg å velge ut en spesifikk gruppe mennesker for masseutsendelse av epost eller SMS. Teknologien som brukes for å sende ut epost er av høyeste kvalitet.

 

Nettverk

Cornerstone bruker flere mekanismer for å oppretteholde et nettverk av løsninger. Du kan sentralt administrere flere websider, intranett, fundraisingsider og medlemshåndterings systemer.

 

Integrert folkefinansiering

Folkefinansiering (crowdfunding) finnes i dag kun som separate programmer. Cornerstone har en komplett løsning for dette som kan brukes sammen med dine oppsett for fundraising og kommunikasjon.

 

iOS og ANDroid APP

Med vår app kan du raskt og enkelt registrere nye mennesker eller få tilgang til kontaktinformasjon. Du kan ta bilde av dine nye kontakter, filtrere dem gjennom grupper, registrere oppmøte eller bruke en innebygget quiz for å enklere lære navnene til dine medlemmer.

Våre kunder i europa

Her vises en oversikt over våre kunder i Europa.
Kartet er generert automatisk fra vår Cornerstone kundedatabase, samtidig beskyttes den nøyaktige plasseringen og identiteten til de lokaliserte objekter som skal vises på et offentlig nettsted.

Kontakt oss