Crowdfunding

Cornerstone er den første norskutviklede folkefinansieringsplattformen og har vært i drift siden 2012.

Du vet sikkert hvor mange aktive givere og kontakter dere har i databasen. Forestill deg at du kunne nå direkte ut til venner, kolleger og familie av alle disse. Folkefinansiering er vår tids kronerulling. Med folkefinansiering kan du gi dine ivrigste støttespillere de verktøyene de trenger for å kunne bli dine mest suksessrike fundraisere. I tillegg vil du via disse få tilgang på nye givere som du aldri ellers ville ha nådd.

En kampanje kan opprettes av en person på nettsiden med sin egen tekst og bilde, for å engasjere familie og venner. Det som er nøkkelen er at personen får en personlig side med en egen nettadresse som kan deles på sosiale medier eller på e-post. De kan gjerne knytte dette til en bursdagsfeiring e.l.

Cornerstone skiller seg ut med med å være fullt integrert med våre andre fundraisingteknologier. Alle betalingsløsninger er samtidig tilgjengelige for både tradisjonell prosjektbasert fundraising samt crowdfunding. Man kan da engasjere alle givere som støtter et formål uansett om de har gitt sentralt, eller gjennom en lokal kampanje. Dette kan igjen lede til at når “Linda” har gitt en gave til sin brors kampanje “Børres 40-årsdag for rent vann”, kan Linda tilbys fast givertjeneste til formålet om rent vann på et senere tidspunkt.

Du trenger ikke lenger ett system for fastgivere, et annet system for online givertjeneste og et tredje for crowdfunding. Cornerstone integrerer alt - med en felles oppfølging ift givere og skattemyndigheter.

 

Se hvordan det fungerer

Kontakt oss