Fundraising

En unik kombinasjon av engangsgaver, faste gaver og crowdfunding i en løsning

Cornerstone har en komplett integrasjon med OCR, Avtalegiro og InnbetalingTotal. Cornerstone kommuniserer med Nets (banken) uten at bruker trenger å foreta seg noe som helst. Giverne kan signere en giveravtale elektronisk og bli registrert i databasen. Dette kan skje direkte på ditt Cornerstone-baserte nettsted, eller på en integrasjonsside dersom du bruker et annet nettsidesystem. Dernest vil alle gaver bli trukket automatisk.

I tillegg til elektronisk avtaleinngåelse og signering, støtter selvsagt Cornerstone også at avtale om Avtalegiro signeres på papir. Vi kan også generere gavegiroer med eller uten KID. Både med avtalegiro og KID-giroer vil alle betalinger registreres i Cornerstone helt av seg selv. Dette gjelder også direkte bankoverføringer som kommer inn i Cornerstone med automatisk forsøk på matching med giver og formål basert på tidligere erfaring og informasjon. Ingen manuell nedlasting og opplasting av betalingsfiler.

En betalingsmetode som har tatt stadig større markedsandeler er Stripe, og vi har støttet denne helt siden den ble lansert. Dette gir deg mulighet for å motta betalinger på alle kjente kredittkort med mindre plunder enn tidligere. Stripe er lett å sette opp og krever ikke noe oppstartsgebyr. Betalingene vil da automatisk registreres i Cornerstone, og pengene overføres enkelt til din konto.

Disse teknologiene kan bli kombinert for å bygge prosjektbaserte fundraising-sider som enkelt kan deles i sosiale medier, via e-post eller SMS.

Nøkkel funksjoner

  • Enkel Vipps-betaling som alternativ til kredittkort på dine nettsider.
  • Fullt automatisert Nets-integrasjon for AvtaleGiro og giro med KID
  • Vi støtter også kortinnløserne Dibs, Payex og PayPal
  • Formålsbasert fundraising med mulighet for å lage en prosjektbasert fundraisingsplattform som sømløst kombinerer sporadiske gaver og inngåelse av avtale om faste gaver.
  • Utsendelse av faktura til fastgivere, med mulighet for brukerstyrt opprettelse av AvtaleGiro rett i nettbanken.

Kontakt oss