Om oss

Kommunion består av teknologinerder med en høyere hensikt. Å få hjelpe frivilligheten og andre organisasjoner i det norske sivilsamfunnet er ytterst meningsfullt for oss og motiverer oss til å stå opp om morgenen og gjøre en ekstra innsats.

Kommunion AS er et norsk selskap som startet i 2000. Vi har vårt hovedkontor i Askim i Østfold. Vi har også avdelingskontorer i Moskva og Kiev. Av våre 19 fulltids medarbeidere er 10 av oss ansatt ved det norske kontoret. Der har vi en fullt bemannet kundestøtte som våre kunder kan benytte fritt så mye som de måtte trenge.

Kommunion har i årevis betjent kirkesamfunn, misjons- og bistandsorganisasjoner og menigheter - alt fra Den norske Kirke til Baptistsamfunnet, Metodistkirken, Misjonskirken og Pinsebevegelsen m.fl. Vi har også hjulpet alt fra hjemlige misjons- og bistandsorganisasjoner som Misjonsalliansen og Normisjon til store internasjonale giganter som Compassion og Campus Crusade for Christ (verdens største misjonsorganisasjon).

Kommunion har også i en årrekke levert egenutviklede skybaserte saksbehandlingssystemer til offentlige aktører som Oslo kommune og Bærum kommune mm.

En veteran i det norske fundraisingmiljøet uttalte nylig at Cornerstone er kristen-Norges best bevarte hemmelighet. I 13 år har vi utviklet og levert Cornerstone, som vi mener er det mest komplette skybaserte organisasjonssystemet i det norske markedet. Vi er nå klare til å levere Cornerstone-systemet med full kraft til hele frivilligheten i Norge, og det gleder vi oss veldig til.

Kontakt oss