Om oss

Kommunion består av teknologinerder med en høyere hensikt. Å få hjelpe frivilligheten og andre organisasjoner i det norske sivilsamfunnet er ytterst meningsfullt for oss og motiverer oss til å stå opp om morgenen og gjøre en ekstra innsats.

Kommunion AS er et norsk selskap som startet i 2000. Vi har vårt hovedkontor i Askim i Østfold. Vi har også avdelingskontorer i Moskva og Kiev. Av våre 15 fulltids medarbeidere er 8 av oss ansatt ved det norske kontoret. Der har vi en fullt bemannet kundestøtte som våre kunder kan benytte fritt så mye som de måtte trenge.

Kommunion har i årevis betjent kirkesamfunn, misjons- og bistandsorganisasjoner og menigheter - alt fra Den norske Kirke til Baptistsamfunnet, Metodistkirken, Misjonskirken og Pinsebevegelsen m.fl. Vi har også hjulpet alt fra hjemlige misjons- og bistandsorganisasjoner som Misjonsalliansen og Normisjon til store internasjonale giganter som Compassion og Campus Crusade for Christ (verdens største misjonsorganisasjon).

Kommunion har også i en årrekke levert egenutviklede skybaserte saksbehandlingssystemer til offentlige aktører som Oslo kommune og Bærum kommune mm.

En veteran i det norske fundraisingmiljøet uttalte nylig at Cornerstone er kristen-Norges best bevarte hemmelighet. I 10 år har vi utviklet og levert Cornerstone, som vi mener er det mest komplette skybaserte organisasjonssystemet i det norske markedet. Vi er nå klare til å levere Cornerstone-systemet med full kraft til hele frivilligheten i Norge, og det gleder vi oss veldig til.

Kontakt oss